Tudnivalók az iskolakezdésről

Kedves Szülők!

Kedves Tanulók!

Tudnivalók az iskolakezdésről:

A tanítás szeptember 1-jén indul.

Mindkét épületbe fél 8-tól léphetnek be a tanulók.

Alsó iskola: Az alsó tagozatosok (1-2. oszt.) az oldalsó bejáraton, a felső tagozatosok a főbejáraton alapos kézfertőtlenítés után foglalhatják el saját tantermüket. Szülők nem kísérhetik be őket.

Felső iskola: A 3-4. osztályos tanulók a felső iskolába fél 8-tól léphetnek be. Szülők nem kísérhetik be őket.

Első tanítási nap:

Tanévnyitó ünnepség CSAK az első osztályos tanulóknak lesz!

    • Időpontja: 8:00.
    • Helyszín: jó idő esetén az iskola udvarán, rossz idő esetén a tornateremben.
    • A szülők megjelenése megengedett, de a benti megnyitó esetén kizárólag kézfertőtlenítés után szájmaszkban. Tanévnyitó után szülő az osztályterembe nem mehet be.
    • Az elsős tanulókat a tanítók kísérik be az épületbe, ahol kézmosás után az osztályteremben várják a tanévnyitó kezdetét. A szülők ezalatt az udvaron várakozhatnak.

A többi diáknak évnyitó nem lesz, mindenki a saját termében várja az osztályfőnökét. Ünnepi viselet nem szükséges. Szülők nem kísérhetik be a tanulókat az iskola épületébe.

Szülők belépése az iskolaépületekbe:

Ügyintézés céljából előre bejelentett időpontban tudjuk fogadni a szülőket, melyet telefonon és e-mailben egyeztetünk. Maszk használata, illetve kézfertőtlenítés kötelező az ebédlő előtti mosdóknál.

Étkezés:

Étkezést a 2020.09.01. naptól kapnak a diákok. Lemondás-újrakérés szabályairól az első tanítási nap folyamán tájékoztatjuk a szülőket.

A kormány arra hívja fel a szülők figyelmét, hogy valódi felelősséggel engedjék iskolába gyermekeiket. A legfontosabb, hogy tüneteket mutató, beteg gyermeket a szülőknek most nem szabad iskolába engedni, Fertőzésgyanús gyermeknek otthon kell maradnia, és a szülőnek telefonon kell értesíteni a gyermekorvost vagy háziorvost.

Vezetőség

A hozzászólások le vannak tiltva.