Táncversenyek

Iskolánk tanulói: Gubik Maja (6.a), Litavszki Lolita (6.b) és Zsadányi Csenge (8.b), jelentős sikereket értek el táncversenyeken tavasszal.

Így számol be Zsadányi Csenge az élményeikről a többiek nevében is:

2022. március 27. Emlékezetes és egy nagyon ígéretes nap, hiszen az idei versenyszezon első táncversenye volt. A csapatból már többen részt vettünk hasonló versenyen, de a csapat nagy része nem volt még ilyen megmérettetésen. Mikor mondta Palánki Edina (a tánctanárunk) , hogy ,,Kicsit mozogjatok, nézzétek át a táncot!’’, a csapat elkezdett izgulni, és ennek levezetéseképpen elkezdtünk össze-vissza táncolni, közben egyre többen becsatlakoztak, és az egész csapat táncolt. Az a hangulat, ami volt, az felejthetetlen élmény lett! Végül bemondták a nevünket, hogy,,Most következik a Say May Nametől a Sweet Babes’’. A szülők elkezdtek „őrjöngeni” … Mindannyiunknak remegett a lába, de mindent beleadtunk, amit csak tudtunk! A tánc első felében már nagyon kifáradtunk, de végig táncoltuk! A tánchoz kell a kisugárzás, és ezt túlteljesítettük! Végül már csak az eredményhirdetés volt hátra. Mindenki körbe ült, hülyéskedtünk, mikor már a mi formációnk jött, megfogtuk egymás kezét, és együtt izgultunk. Három csapat volt, velünk együtt, és mikor meghallottuk, hogy kik kerülnek a II. helyre torkunk szakadtából sikítottunk az örömtől!! Mikor felálltunk a dobogó első helyezésére, azt éreztük, hogy bizonyítottunk mindenkinek, főleg Edinának, de magunknak is! Nagyon jó érzés volt!

A mostani versenyen, ami április 24-én volt, attól mindenki félt, mert 17 évesek ellen versenyeztünk miattam, mert én vagyok a legidősebb, és Edina ezt nem tudta volna máshogy megoldani, csak úgy, ha kitesz a csapatból, de nem tette meg! Még jobban izgultunk, és féltünk! Keveset is tudtunk próbálni, mert elkapott minket az eső, de ennek ellenére ment a tánc. Megint volt „buli” a verseny előtt, hisz az nem maradhat el!! Kimondták a nevünket, és apai-anyait beleadva táncoltunk! Mikor az eredményhirdetés következett,, egyszerűen nem hittük el, hogy dobogósok lettünk, és tessék: „a bajnok csapat a Sweet babes aki I.helyezést ért el’’! Elkezdtünk mindannyian sírni örömünkben, és gyorsan fölszaladtunk a dobogóra. A feszültség, izgalom ellenére kifizetődött a sok munka, amit belefektettünk!

 

A hozzászólások le vannak tiltva.