Petőfi Színház a Petőfiben

Először került megrendezésre iskolánkban a Petőfi Színház, mely sok nézőt csalogatott a nézőtérre. 

Az előadást az első évfolyamosok kezdték, egy nyuszis mesejelenetet adtak elő, melyhez egy fergeteges nyuszi tánc is párosult. Felkészítő tanáraik Gura Ildikó és Zagyvai Beáta Katalin, az elsős osztályfőnökök.

A dráma tagozatos negyedikeseink is kitettek magukért, ők az Arany Lacinak című vers feldolgozását mutatták be nekünk, Fontányi Andrea tanárnő vezetésével.

A műsort a kis Zumbásaink folytatták, akik igazi partihangulatot varázsoltak a színpadra, Beke Anna tanárnőnek köszönhetően.

Urbán Emma, egykori diákunk csodás hangját is újra hallhattuk, hiszen elfogadva felkérésünket, két csodálatos dalt is énekelt nekünk.

Az iskolai énekkar, Temeláné Csernák Bernadett vezetésével a Pál utcai fiúk musicalből ismert „Mi vagyunk a Grund” című dalával zárta a rendezvényt.

A színházi hangulatot idézte, hogy a műsort idén első ízben két diákműsorvezető, Hutka Hanna és Kramlik Kornél vezette. Felkészítésükben nagy szerepet vállalt Balláné Csordás Ildikó tanárnő, aki a Pál utcai fiúk produkció sikeréhez is hozzájárult.

A műsort tovább színesítette a korábbi szavalóverseny győzteseinek, és a zeneiskolásainknak az előadása.

 

 

A hozzászólások le vannak tiltva.