Nyilatkozat pályázathoz

Nyertes pályázatunk: Szabadon, játszva – Informális és nem formális tanulási terek fejlesztése

Szabadon, játszva – Informális és nem formális tanulási terek fejlesztése (EFOP-3.3.7-17-2017-00056) az Érsekvadkerti Petőfi Sándor Általános Iskola és a Balassi Bálint Gimnázium közösen készített, nyertes pályázata. A pályázat 24 hónapon keresztül tart 2018.02.01-2020.02.01 időszakban.

Az érsekvadkerti 1-8 évfolyamos tanulók számára többek között madárbarát iskolakertet, meteorológiai megfigyelő állomást, környezettudatosságot fejlesztő tanösvényt, udvari táblajátékokat, játékos fejlesztő kertet alakítunk ki és ezek köré a témák köré különféle programokat szervezünk.

A 2017/2018 tanév második félévében elkezdtük a programok szervezését, az eszközök beszerzését, elindult a Kincsereső természetjárók programja, valamint a madárbarát, természetjáró nyári tábor szervezése.

A pályázati elvárás szerint mindent bevont szereplőnek nyilatkoznia kell a programban való részvételről, ezért kérjük a szülők, tanulóink és kollégáink közreműködését a kiküldött és előzetesen kitöltött Nyilatkozatok aláírásával.

A hozzászólások le vannak tiltva.