Karácsonyi műsor

Az iskola hagyományai közé tartozik, hogy a téli szünet előtti utolsó tanítási napon karácsonyi műsorral kedveskedünk pedagógusainknak, tanulóinknak, a szülőknek, nagyszülőknek és mindenkinek, aki jelenlétével megtisztel bennünket.

A délelőtti előadás alkalmával- ez diákjainknak szól,- színpadra szólítjuk azokat a gyerekeket, akik valamilyen versenyen, megmérettetésen eredményt értek el. Mindig jó érzés látni, ahogyan a színpad megtelik. Bizonyíték ez számunkra, hogy van okunk büszkének lenni pedagógusként, szülőként, diáktársként és kollégaként is.

Karácsonyi műsorunkat Híves Áron nyitotta meg. Az ő éneke után a 2. évfolyamosok következtek, ők Betlehemest adtak elő. Fontos számunkra hagyományaink ápolása, a Karácsony különösen szép alkalom erre. Szerencsére mindig van olyan osztály, aki felvállalja ezt.

Zeneiskolásaink évről- évre ügyesedve teszik szebbé az ünnepet számunkra, Gyimesiné Sepsi Erika Tanárnő, Temeláné Csernák Bernadett Tanárnő és Gyimesi László Tanár Úr munkájának köszönhetően. Urbán Emma dalával ismét felejthetetlen élményt nyújtott mindannyiunknak.

A 6.-os tanulók műsora, zenés-táncos fényjátéka újdonságként jelent meg palettánkon. Hajdúné Hegedűs Szilvia Tanárnő és Madaczkiné Görbe Zsuzsa Tanárnő jó érzékkel megtalálták azt a stílust, amely jól illik ehhez a korosztályhoz.

Műsorunkat, hagyományosan az Énekkar produkciója zárta, teljessé téve a Karácsony várását.

Érsekvadkert, 2019. február 10.

Valkó Ildikó

DÖK segítő pedagógus 

A hozzászólások le vannak tiltva.