Jótékonysági bál

Ismét elérkezett a báli szezon és mi ismét Jótékonysági bált szerveztünk, immár harmadszor.

Ebben az évben 145-en vettünk részt a bálon. A sok ismerős között, akiket nagy örömmel látunk viszont évente, mindig akadnak újabb vendégek. Nekik meg azért örülünk, mert ők is úgy döntöttek, hogy velünk töltik ezt a pár órát.

A bálhoz műsor is tartozik. Ez az idén bővelkedett igazi meglepetésekben. Huszár Krisztina Tanárnő a 6. évfolyamos lányokkal szervezett műsort, melyet saját maga szerkesztett és koreografált. Ezúton is gratulálok neki! A vidám zenés- táncos egyveleg után sem vettük komolyra a figurát. Homolyáné Szabó Nikoletta Tanárnő kórust verbuvált, szervezett, dalszöveget írt, próbákat tartott. így született meg a Facebook dal, újratöltve elnevezésű produkció, melyben színpadra termett oldalukat csillogtatták meg a résztvevők.

A finom vacsorát ismét Veres Ági és kis csapata készítette el számunkra és természetesen a szervírozást is ők oldották meg.

A Reflex duó a hajnalig tartó fergeteges hangulatot okozó zenét szolgáltatott számunkra.

Ebben az évben is sokan támogatták a Jótékonysági bál sikerességét különféle formában. Támogatói jegy vásárlásával, tombola nyereménytárgyak felajánlásával.

Az árverés az idén is sikeres volt, felajánlásokat kaptunk Gömör Katától, Sipos Dávidtól, Zagyvai Sándortól, Verebes Rékától és Adame Károlytól.

Köszönöm mindannyiuknak, hogy ily módon (is) emelték az est fényét!

És természetesen mindenkinek, aki eljött, jó hangulatban eltöltött velünk egy estét!

Visszagondolva a bál gondolatának a megszületésére, úgy érzem, hogy jó úton járunk.

Együtt vagyunk, kikapcsolódunk, hagyományt teremtünk.

Köszönjük, hogy eljöttetek, találkozunk egy év múlva!

 

Érsekvadkert, 2019. február 10.

Valkó Ildikó

DÖK segítő pedagógus

 

A hozzászólások le vannak tiltva.