Jótékonysági bál

Iskolánk hosszú idő óta 2017. február 18-án bált rendezett. A bálon 146-an vettünk részt hajnalig mulatva.

Ezen alkalommal sokan sokféleképpen segítettek nekünk, hogy vendégeink maradéktalanul remek hangulatban tölthessék el ezt az estét.

Kollégáimmal, Szalma Judittal, Balázs Beátával, Hajdúné Hegedűs Szilviával, Adame Karcsival és Fábián Attilával vállaltuk a szervezés és tájékoztatás feladatait.

Csabák István adta a helyet a Közösségi házban, amit Madaczkiné Görbe Zsuzsa és Kovácsné Benyó Hedvig színesített báli hangulatúra. A terítékekről Knyazoviczkiné Dobos Julianna, Nagyné Boda Angéla és csapata gondoskodott. A köszöntőajándékokat Fábiánné Nógrády Ildikó, Holman Marika és napközisei készítették vendégeink számára. Kabátjaink vigyázására karbantartónk Bartus Lajos vállalkozott.

A konyhások Veres Ági vezetésével és Mrekvicska Laci közreműködésével finom vacsorát főztek és szervíroztak számunkra.

A Reflex zenekar, azaz Percsina Norbi és társa a talpalávalót biztosították a bálhoz.

Színes vidám műsor összeállítással kedveskedtek tanulóink. A 3. osztályos Virgönc néptáncosok moldvai táncot jártak Gura Ildikó vezetésével. Őket Homolyáné Szabó Nikoletta és Hajdúné Hegedűs Szilvia 5. osztályos színjátszósai mulattattak bennünket. A nyitótáncot, ami country volt, Huszár Krisztina tanította be a vállalkozó szellemű 8.-os tanulóinknak.

Sok-sok értékes, szép tombola tárgyat kaptunk, amelyre vendégeink szinte mindannyian vásároltak jegyet, és amely mindegyike gazdára is talált, remélhetőleg vendégeink örömére.

Árverésünk szintén sikert aratott vendégeink körében, hiszen többen licitáltatok művész tanáraink – Adame Károly, Balázsné Kovács Bernadett, Fábiánné Nógrády Ildikó, Fontányi Andrea és Gura Ildikó-alkotásaira. Ezek már a Ti otthonaitokat díszítik, megjelenéseteket színesítik. Teljék sok örömetek bennük!

Támogatói jegyet is sokan vásároltak tőlünk, a Karitász, Balla Mihály, Dr. Kovács Péter, a konyhás csapat és még rengeteg ember.

És persze Ti, akik eljöttetek, ott voltatok, jelenlétetekkel biztosítva a bál sikerességét, vásároltatok tombolát, licitáltatok és mulattatok nagyszerű hangulatot teremtve.

És még egyszer. Miért is született meg a bál gondolata? Hogy hagyományt teremtsünk, együtt legyünk, kikapcsolódjunk.

Volt egy célkitűzésünk is: mindkét iskola udvarának szépítése árnyékoló készítésével, amely alkalmas tanóra megtartására, szabadidő eltöltésére 1-1 osztály számára.

Erre a célra fél millió forint gyűlt össze.

Mindenkinek köszönjük!

 Valkó Ildikó

A hozzászólások le vannak tiltva.