Halloween napok a felső tagozaton

A felsősök számára az angol munkaközösség október utolsó hetében újszerű programokkal kedveskedett. Az érdeklődő diákok megtapasztalhatták hogyan is lehet nyelvet tanulni akár kikapcsolódásképpen, játékosan és élményszerűen.

A három napról 7.b osztályos tanulóink írtak élménybeszámolót.

Október 25. kedd

Filmezés

Nekünk nagyon tetszett a mozizás. Volt pattogatott kukorica és kényelmes ülőhelyek. Kihívás volt számunkra angolul nézni a Coco című animációs filmet, de így észrevétlenül tanulhattunk.

Október 26. szerda

Rejtvényverseny

A részvételért és a jól megoldott feladatokért kapott csoki nagyon ízlett. A feladatokat digitálisan oldottunk meg. Voltak Wordwall és Kahoot feladatok is. Izgalmas volt versenyezni és a rejtvények is szuperek voltak. A verseny nyertese lett a Rejtvénykirálynő. Nyereménye még több finom csokoládé.

Október 27. csütörtök

Halloween buli

A buli elején három féle játék volt, amikért csokit kaptunk. Amíg vártunk a sorunkra vagy már megcsináltunk mindent, akkor egy asztalnál szókeresős feladatot oldhattunk meg vagy választhattunk a sok finom süti közül. El volt rejtve a teremben öt lakat és a hozzá tartozó kulcsok, aki megtalált egy lakatot és a hozzá tartozó kulcsot is, az egy lufival és egy csokival lett gazdagabb. Köszönet ezért a játékért a községi könyvtárnak! A buli további részében volt zene és táncolhattunk. Sokat nevettünk, jól éreztük magunkat. Ez a party feltette a pontot az i-re a Halloween napokban. A baj csak az volt, hogy gyorsan végetért!

Litavszki Lolita és Villant Lilla

A hozzászólások le vannak tiltva.