Erzsébet nyári élménytábor Zánkán

Kedves Szülők!

Az iskola ismét pályázni kíván a 6 napos balatoni nyári táborra. Az idén a fonyódligeti tábor felújítása miatt csak Zánkára lehet jelentkezni. A turnusok továbbra is 6 naposak, vasárnaptól péntekig. Három időpontot pályázunk meg:

2019. július 14-19.

2019. július 7-12.

2019. július 21-26.

A táborban napi ötszöri étkezést és sok, színes programlehetőségeket nyújtanak.

A jelentkezést 3-8. osztályos tanulók számára tudjuk biztosítani.

Nyertes pályázat esetén a szülői hozzájárulás összege várhatóan 7-8000 Ft, amely tartalmazza az 1000 Ft-os regisztrációs díjat és az oda-vissza út költségét.

A pályázat sikeres beadása a szűk határidő és a bonyolult elektronikus pályázati adminisztráció miatt csak gyors és pontos munkával lehetséges, amihez elengedhetetlen a szülők aktív és pontos közreműködése.

A jelentkezés menete:

  1. A Szülő jelzi a tanuló osztályfőnökének a jelentkezési szándékot március 19-ig (kedd).
  2. A tanuló az osztályfőnökétől megkapja és hazaviszi a SZÜLŐI NYILATKOZAT-ot és a JELENTKEZÉSI SEGÉDŰRLAPOT, amelyet a Szülő hiánytalanul kitölt és aláír. Hátrányos helyzetű, halmozottan hátrányos helyzetű, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, vagy sajátos nevelési igényű tanulók jelentkezéséhez mellékelni kell az erről szóló határozatot, szakvéleményt is!
  3. A kitöltött és aláírt SZÜLŐI NYILATKOZAT-ot és a JELENTKEZÉSI SEGÉDŰRLAPOT, valamint a szükséges mellékleteket az osztályfőnöknek kell eljuttatni március 21-ig (csütörtök).
  4. Az iskola az elektronikus pályázati felületen rögzíti a tanuló adatait, feltölti a szükséges dokumentumokat március 25-ig (hétfő) és benyújtja a pályázatot.

A pályázat eredményét, illetve azt, hogy sikeres pályázat estén melyik turnusban utazhatunk, várhatóan május végén tudjuk meg. A szülői hozzájárulást csak ezután kell befizetni. Amennyiben a tanuló a nyertes turnus időpontjában más táborban vesz részt, vagy családi nyaralással ütközik a tábor, lehetőség lesz a jelentkezés lemondására vagy a tanuló cseréjére.

Hiányosan kitöltött, rontott, átírt, gyűrött SZÜLŐI NYILATKOZAT-ot nem tudunk elfogadni, mert azokat a pályázati felületre elektronikusan kell feltöltenünk!

Az előző évben sajnos túljelentkezés miatt sikertelen volt a pályázatunk. Tudjuk, hogy az előző három évben tanulóink mennyire jól érezték magukat a Balatonnál és várják az újabb lehetőséget.

Kérjük a kedves Szülőket, hogy gyors és pontos közreműködésükkel ismét pályázhassunk és új élményekkel ajándékozhassuk meg gyermekeinket!

Érsekvadkert, 2019. március 13.

Tisztelettel: Fábián Attila igazgató

A hozzászólások le vannak tiltva.