CsepPet a Weöresről

2 éve alakult a CsepPet (Cseperedő Petőfisek) színjátszó csoport, akik ez idő alatt igazi kis közösséggé értek. Április 25-én a Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó megyei bemutatóján tizenhat másik csoport mellett mutattuk be „Mit játsszunk?” c. darabunkat. A szakmai zsűri ezüst minősítéssel jutalmazta a dramaturgia-rendezés-előadás hármasát, sok jó tanáccsal látott el. Biztató szavaik fokozták lelkesedésünket és további munkára sarkallnak.

Fontányi Andrea és Szekeresné Krizsanyik Ildikó csoportvezető

Néhány nappal a fesztivál előtt elmentünk színpadbejárásra. Akkor lepődtünk meg, hogy milyen nagy színpadon játszunk majd. Szombaton nagy tömeggel találkoztunk és CsepPet (vagy inkább nagyon) izgultunk. De végül az előadáson és egész nap jól éreztük magunkat. Nekem az ugrálóvár és a többi csoport műsora tetszett a legjobban. És a jó hírünk: ezüst minősítést kaptunk!!!

Takács Korinna Lujza 3. a osztályos színjátszó

Lehet, hogy erős a kifejezés, de a “Varázslat” tényleg megtörtént a színpadon. Voltam már színházban, de ilyen varázslatot még nem éreztem. Lehet, hogy elfogult vagyok, mert végtére is a mi gyermekeink, de azt a mércét elérték, amivel akár még magasabb szintre is eljuthatnak, mert elszántak és ügyesek. Tovább kell őket terelni és támogatni! Ennek a színjátszó szakkörnek működnie kell és mi támogatni fogjuk. Kis egérként jelentünk meg, de úgy távoztunk, mint az elefánt, akiket nem tudtak elfelejteni.

Mészárosné Loksa Adrienn szülő

A hozzászólások le vannak tiltva.