COVID-19 információk

Kedves Szülők!

Sajnos, intézményünkben is egyre több a COVID-19-cel fertőzött dolgozó és tanuló. Fontos számunkra a kellő időben érkező, pontos információ ezzel kapcsolatban.
KÉRJÜK, LEGYENEK SZÍVESEK AZ ADATSZOLGÁLTATÁSI KÖTELEZETTSÉGBEN EGYÜTTMŰKÖDNI ÉS BEJELENTENI A KÖVETKEZŐ ESETEKET:

  • a tanuló kontaktszemélyként járványügyi megfigyelés alá került
  • a tanuló igazoltan COVID-19 pozitívként hatósági házi karanténba került
  • a tanulót biztonsági okból tartják otthon.

A járványhelyzetről naponta jelentési kötelezettségünk van a fenntartó felé. Az adatokat a fenntartó továbbítja a felettes hatóságok felé, akik döntést hozhatnak egyes osztályok vagy az egész intézmény digitális oktatásra történő átállásáról. Erről az intézmény vezetősége nem hozhat döntést. Az oktatás mindaddig hagyományos formában, kontakt módon zajlik, amíg erről az Operatív Törzs nem hoz ellenkező döntést.

A szülőknek lehetőségük van gyermekeiket otthon tartani szülői féltés címen. Erről a szülő tájékoztatni köteles első sorban az osztályfőnököt vagy az intézmény vezetőségét (ig@petofi.hu címen vagy +36-35-340-038 számon). A szülői féltés címen otthon tartózkodás idejéről szülői vagy orvosi igazolás nem szükséges. Az otthon tanuló gyerekek számára a Teamsben érhetőek el a tanórák anyagai, feladatai.

Az intézmény az Intézkedési tervben foglaltaknak megfelelően továbbra is betartja és betartatja a járványügyi előírásokat. A tanulók számára a közös, zárt helyeken (folyosó, közös helyiség) kötelező a szülők által biztosított maszk viselése.
Egyes tanórák és tanórán kívüli tevékenységek a időjárástól függően az átlagosnál nagyobb arányban kerülnek szabadtéren megtartásra.

A hozzászólások le vannak tiltva.