Arany minősítést kapott a CsepPet

CsepPet színjátszó csoportunk az idén 10 éves!

2023. április 22-én a csapat harmadik generációja lépett színpadra a Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Találkozó Nógrád vármegyei bemutatóján, Balassagyarmaton.

Az idén Szegedi Katalin két ikertörténete, a Lenka illetve a Palkó inspirálta őket. Egy kislány és egy kisfiú kezdődő barátságát mesélték el a színpadon, közben arról is gondolkodva, hogy milyen gonoszak tudnak lenni a társas viselkedés normáiban még kevésbé jártas gyerekek. Úgy vélik, hogy lehetsz duci, sovány, vörös, szeplős vagy szemüveges, jó, ha van, akivel rajzolhatsz, gördeszkázhatsz, focizhatsz vagy babázhatsz… mert egyedül nem jó a játék! 

Szegedi Katalin meséit átdolgozta, az előadást rendezte: Fontányi Andrea

Bródy János dalát betanította: Temeláné Csernák Bernadett

A csoport előadása a Magyar Drámapedagógiai Társaság által delegált zsűri  – Egervári György és Gyevi-Bíró Eszter – által ARANY minősítést kapott.

Akikre büszkék vagyunk: Balázs Natasa, Csejk Gabriella, Dohor Benedek, Keresztes Adél, Kovács Maja, Kuris Lehel, Litavszki Levente, Nagy Bernadett, Péter Lili, Pócz Zalán, Schulcz Benedek, Villant Barnabás, Virág Amira, Virág Nóra (3. évfolyam).

A csoportot támogatta a Balassagyarmati Tankerület, a Diákönkormányzat és a színjátszók szülei.

Az eseményről megjelent írás a Nógrád Vármegyei Hírportálon itt olvasható:

Színészi tehetségüket bizonyították a gyermekek Balassagyarmaton

A hozzászólások le vannak tiltva.