Április 19-től jelenléti oktatás az 1-4. évfolyamon

Tisztelt Szülők!

2021. április 19-től az alsó tagozatos (1-4. évfolyamos) tanulók számára az oktatás jelenléti, tehát hagyományos módon folytatódik.

Az iskolában minden korábbi járványügyi intézkedés hatályban marad, a maszkviselés szabályait szigorítottuk:

  • Az iskola területén tartózkodóknak (gyereknek és felnőttnek egyaránt) KÖTELEZŐ a maszk viselése belépéstől kilépésig, minden helyiségben, így az osztályteremben a tanítási órán és az iskolaudvaron óraközi szünetben. Kivételt ez alól az étkezések ideje jelent természetesen, illetve indokolt esetben a pedagógus engedélyezheti a maszk ideiglenes levételét.
  • Az épületbe belépés testhőmérséklet mérés és kézfertőtlenítés után történhet.
  • Szülők az épületbe csak előre egyeztetett időpontban léphetnek be. Időpontot emailben (ig@petofi.hu címen) vagy munkaidőben telefonon (+36-35-340-038 számon) lehet kérni (vagy a tanuló osztályfőnökétől az ismert elérhetőségein).
  • A napközi végén két időpontban lehet a tanulókat elvinni, 15:30-kor és 16:00-kor illetve ezt követően.

Kérjük a szülők támogató együttműködését ahhoz, hogy az iskolában a nevelés-oktatáshoz biztonságos környezetet tudjunk teremteni, mert ez közös érdekünk.

A felső tagozatos (5-8. évfolyamos) tanulók számára május 10-ig digitális tanrendben, otthonról (a Teams alkalmazáson keresztül) folytatódik tovább az oktatás.

Érsekvadkert, 2021. április 16.

Vezetőség

 

A hozzászólások le vannak tiltva.