A könyv jó barát vetélkedőről

„ Az olvasás a boldogságra nyíló ajtó kulcsa lehet. Az olvasás ugyanis gyógyszer, megnyugtatja a lelket, ha az beteg, vagy háborog. Az olvasás csokoládé, mert jó érzéseket kelt. Az olvasás: tudás, mert olyan ismereteket hordoz, ami az önismerethez, a sikerhez, és az életben maradáshoz kell.
Ugyanakkor be kell vallani, az olvasás: munka. A szöveget végig kell olvasni, meg kell érteni, a szavakkal megfogalmazott dolgokat el kell képzelni, a gondolatokat fel kell dolgozni. Erőfeszítést kíván. De a csúcsra sem lehet feljutni úgy, hogy az ember nem mássza meg a hegyet. S csak a csúcsról látszik igazán, hogy milyen gyönyörű a táj.”
(Nógrádi Gábor író)

 

Örömmel jelentjük, hogy november 26-án délután sok hegymászónk hódította meg a csúcsokat!

(Humán munkaközösség)

„Szerintünk megérte készülődni, mert jól szórakoztunk és sokat tanultunk. Jól szórakoztunk az előadások közben. Nagyon várjuk a következő A könyv jó barát vetélkedőt is.  Köszönjük, hogy itt lehettünk, és részt vehettünk ezen az eseményen.”
(16. csapat)

„ A feladatokat kicsit nehéznek éreztük. A jelenetek viccesek, ötletesek, érdekesek voltak. Jó volt együtt dolgozni.”
(2. csapat)

„Ugyanolyan jó volt, mint tavaly. :-)”
(18. csapat)

„Hangulatos volt ez a mai nap. A társaság is jó volt és mi is jól éreztük magunkat.”
(21. csapat)

„ Nekünk a kérdések tetszettek, mert tudtuk mindet.”
(11. csapat)

„Nagyon jók voltak a feladatok, örömmel töltöttük ki azokat. Nagyon vicces, jó jeleneteket találtak ki a csapatok. Jövőre is eljövünk, nagyon jól éreztük magunkat.”
(9. csapat)

 konyvjb19

További képek tekinthetők meg a Galériában.

A hozzászólások le vannak tiltva.